Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

10 problemen die enkel kleine mensen begrijpen

Kleine meisjes worden groot, maar jammer genoeg blijven sommige meisjes altijd klein. Klein maar dapper, dat wel. Maar het is niet altijd zo gemakkelijk of leuk om klein te zijn. Dit is voor alle kleine Flairmeisjes: 10 problemen die alleen jullie begrijpen!

1. Shoppen is een ramp.

Broeken kosten je meer omdat je ze moet laten inkorten. Elke keer opnieuw sta je dus bij de kleermaker. Als je het waagt om het een keer niet te doen, worden je broekspijpen altijd nat door de regen.

 

2. Je kan veel dingen niet zonder hulp of een voetstapje pakken.

De lekkerste koekjes in de supermarkt, het dossier dat je dringend nodig hebt op je werk. Op de een of andere manier maken ze alle rekken expres veel te hoog. Zelfs voor de keukenkastjes in je eigen huis heb je een voetstapje nodig. Of erger: je moet klimmen om aan het bovenste schap te geraken...

 

3. Iedereen maakt altijd grapjes over hoe klein je wel bent.

Elke keer opnieuw ben je het mikpunt van de meest 'hilarische' grapjes. Om nog maar te zwijgen over al die keren dat iemand expres iets ver boven je hoofd houdt, gewoon om je te pesten.

 

4. Naar een concert of festival gaan, is vreselijk.

Als je geluk hebt, kan je nog een plaatsje ergens vooraan veroveren. Anders heb je pech, want gegarandeerd staat er e-l-k-e keer iemand die wel drie meter lang is vlak voor jou. En dus heb je veel geld betaald om je idool enkel te horen...

 

5. Je kijkt altijd op naar iedereen (letterlijk).

Aangezien bijna iedereen (veel) groter is dan jou, moet je dus constant naar boven kijken. Altijd. Met nekpijn tot gevolg.

 

6. Kussen met je vriend die veel groter is, is een heuse work-out.

Je nek doet pijn omdat je je moet rekken, je benen en voeten doen pijn omdat je op je tippen moet staan, je spieren doen pijn omdat je jezelf in evenwicht moet houden. Trouwens, hand in hand rondlopen is ook best awkward.

 

7. Mensen zien je als meubilair.

Ze leunen op je schouder en soms zelfs op je hoofd. Euh, zie ik eruit als een meubelstuk?

 

8. In de auto zitten als de zon schijnt, is een uitdaging.

Als je klein bent, moet je je autozetel altijd ver naar voren schuiven om aan de pedalen te geraken. Maar wat als de zon schijnt? Juist ja, zelfs als je de zonneklep naar beneden doet, word je nog verblind door de zon. Dat doen ze expres.

 

9. Stoelen zijn vaak te hoog.

Daardoor kom je met je voeten nooit aan de grond, en zit je als een klein kind onhandig te bengelen met je benen.

 

10. Hakken helpen maar een klein beetje.

Zelfs als je hakken draagt, ben je kleiner dan de meeste van je vrienden en collega's. Enige voordeel is dat het verschil dan wel niet meer zo groot is.


* Deze tien dingen herken je als je kleine borsten hebt.
* Deze dingen deed je toen je écht klein was!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '