https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDb

Schrijf 6 en 7 april alvast op in je agenda!

Harry Potter-fans, opgelet: Jason Isaacs aka Lucius Malfidus komt naar FACTS

Bij FACTS weten ze elk jaar een acteur uit de ‘Harry Potter’-saga te strikken. Zo kwamen twee jaar geleden de broertjes Wemel (James en Oliver Phelps) naar ons land, en vorig jaar wisten de organisatoren Draco Malfidus (Tom Felton) te strikken. Dit jaar heeft papalief blijkbaar wat tijd vrij in zijn agenda, want niemand minder dan Jason Isaacs aka Lucius Malfidus komt naar ons land.


Wist jij de afgelopen jaren al een aantal handtekeningen van ‘Harry Potter’-acteurs te verzamelen? Dan heb je hopelijk nog een plek vrij in je schriftje, want Jason Isaacs – beter bekend als Lucius Malfidus – komt dit jaar naar FACTS.

Jason Isaacs heeft naast ‘Harry Potter’ ook enkele andere grote films op zijn cv staan. Zo speelde hij eveneens de slechterik in ‘Peter Pan’. Daarnaast was hij ook te zien in ‘Star Trek’ en ‘Armageddon’. Wie goed kan luisteren, kon zijn stem ook al herkennen in ‘Avatar: The Last Airbender’ en in ‘Star Wars Rebels’.

FACTS vindt dit jaar op 6 en 7 april plaats in Flanders Expo in Gent. De acteur zal beide dagen aanwezig zijn voor fotoshoots en handtekeningen. Ook zal hij deelnemen aan een panel waarbij hij op vragen van zijn fans zal antwoorden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content