https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Taureau

Maar al die veranderingen zijn voor de Stier ook een kans om het leven van haar dromen te creëren!

JOUW JAARHOROSCOOP: 2019 wordt voor de Stier een veranderlijk jaar

De redactie

Zal jij het in 2019 over een andere boeg gooien en meer aandacht aan je gezondheid besteden, je lief op de eerste plaats zetten of gaan voor die radicale carrièreswitch? Wat jou in het nieuwe jaar staat te wachten, staat in de sterren geschreven!


Stier (21 april – 21 mei)

Algemeen


Omdat je vanaf maart 2019 gezelschap krijgt van planeet Uranus, mag je rekenen op een veranderlijk jaar en daar hou je als behoudend type eigenlijk niet zo van. Toch moet je het zien als een kans. Dit jaar krijg je veel mogelijkheden om het leven van je dromen te creëren!

Liefde en relatie


In maart en oktober kan je relatie spanningen opleveren. Je bent niet altijd jezelf, en je lief kan daar niet goed mee om. Gelukkig staat daartegenover dat de maanden mei en juni intiem en romantisch zullen zijn. Dan krijgt je liefdesleven weer een positieve boost.

Job en carrière


Planeet Uranus zorgt er dit jaar voor dat je vaak twijfelt over je carrière. Je hebt een bepaalde onrust waarmee je je geen raad weet. Durf in 2019 te veranderen wanneer dat goed voelt.

Gezondheid


Door je innerlijke onrust eet en drink je soms meer dan je wil, wat gevolgen heeft voor je lijn en gezondheid. Pak je problemen aan, dan hoef je je heil niet in voeding te zoeken en zal je snel beter in je vel zitten.

Geld


Reken op onverwachte kosten en uitgaven dit jaar, ook hier heeft planeet Uranus effect op. Gelukkig heb jij als spaarzaam teken altijd wel een appeltje voor de dorst.

Reizen


Juni en augustus zijn voor jou topmaanden om je koffers te pakken. Ga minimaal één keer met je lief weg, dat komt je relatie alleen maar ten goede.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content