Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Voor op het einde van het jaar barst de Maagd van energie.

JOUW JAARHOROSCOOP: 2019 staat voor de Maagd in het teken van persoonlijke groei

De redactie

Zal jij het in 2019 over een andere boeg gooien en meer aandacht aan je gezondheid besteden, je lief op de eerste plaats zetten of gaan voor die radicale carrièreswitch? Wat jou in het nieuwe jaar staat te wachten, staat in de sterren geschreven!

Maagd (24 augustus – 23 september)

Algemeen


Het jaar 2019 staat voor jou als Maagd in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt de kans om veel meer met je talenten te gaan doen, en dan is het absoluut essentieel dat je je onzekerheid aan de kant zet. Dat past niet meer, omarm jezelf en alle ontwikkelingen.

Liefde en relatie


Je relatie gaat er dit jaar flink op vooruit, jullie groeien steeds dichter naar elkaar toe. De band wordt dieper en intiemer. Als single Maagd krijg je meerdere kansen in 2019 om je ware wederhelft tegen het aantrekkelijke lijf te lopen, meer bepaald in maart, mei, juni of juli.

Job en carrière


Ben je ambitieus en wil je meer, dan krijg je daar in 2019 alle kansen toe. Jij en je carrière zijn volop in ontwikkeling. Januari, maart en november zijn hierin belangrijk, dan is het jouw tijd om te shinen.

Gezondheid


Over het algemeen is je gezondheid goed dit jaar. Vooral tegen het einde van 2019 barst je van de energie en ben je vrijwel van je onzekerheid af. In april kan het zijn dat je het even wat rustiger aan moet doen.

Geld


Je werkt hard en dat zie je aan je inkomen. Er zitten zelfs extraatjes aan te komen in januari, augustus en december. Doe er iets leuks mee.

Reizen


Ga er af en toe tussenuit dit jaar, al is het maar voor een weekend. Laat je niet tegenhouden door gebrek aan tijd of een ander excuus, ook jij hebt off-time nodig!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '