Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Paperie

Op de splinternieuwe webshop van Lori Vandyck - aka @lorimariette - vind je onder meer wenskaarten, pennenzakken en cadeaupapier.

TO SHOP: Instagramblogger lanceert stationary webshop Paperie

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Lori Vandyck, op Instagram beter bekend als @lorimariette, lanceerde zonet haar eigen stationary webshop Paperie, waar je zowat álles kan vinden wat met papier te maken heeft.


Wie gek is op schrijven en knutselen, weet dat de leukste wenskaarten, stickers en stempels op buitenlandse webshops te vinden zijn. Het enige minpuntje: de (vaak) torenhoge verzendkosten.

Paperie is dan ook een geschenk uit de hemel. Lori Vandyck, de reisblogger uit Brugge achter Buitenshuis, is in het dagelijkse leven leerkracht Nederlands, maar heeft naar eigen zeggen ook een passie voor authentiek papier.

‘Geluk in de vorm van papier’


Daarom richtte ze Paperie op, een online stationary concept shop waar je post- en wenskaarten, notitieboeken, schrijfmateriaal, pennenzakken, maar ook cadeaupapier, stickers, labels en stempels kan shoppen. Je interieur decoreren kan met de originele posters en letterborden van bij Paperie.

‘Paperie verkoopt geluk in de vorm van papier’, aldus Vandyck. We zouden het niet beter kunnen zeggen!

Shop online bij Paperie hier. Volg Papier hier op Instagram.

Webshop Paperie


Webshop Paperie


Webshop Paperie


Webshop Paperie


Webshop Paperie


[td_smart_list_end]

Nog meer webshops we love:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '