Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© redbull

Je kan er zelfs de beentjes losgooien tijdens yogasessies en silent disco's.

Studeerplek nodig? Dat kan in een van deze 3 nachtclubs

Margo Verhasselt

Dié tijd van het jaar staat weer voor de deur: de blok. Geen zin om steeds weer op die vier muren van je kot of kamer te kijken of te vechten voor een plek in de bib? Red Bull tovert in mei en juni 3 nachtclubs in Antwerpen, Leuven en Luik om tot ‘Red Bull Study Club’: hippe studeerlocaties waar je de hele dag én nacht doorlopend kan studeren.

Voor een keer geen luide muziek door de muziekboxen van de drie nachtclubs. In het midden van de dansvloer geen uitbundige dansers, wél ijverige studenten met hun neus in de boeken. Wie deze blok op zoek is naar een goede studeerplek kan de lokale koffiebar, het kleine kot of de living inruilen voor een van de drie Red Bull Study Clubs.

Hier kan je terecht voor stilte, gratis wifi en elektriciteit, leuke goodies en verschillende gezonde drankjes, gratis water, thee en ijskoude Red Bull. Nood aan ontspanning? Dan voorzien ze inspirerende momenten als yogasessies, een silent disco én wie wil kan zelfs gamen in de Nintendo Booth.

Wanneer?

Van dinsdag 31 mei tot en met donderdag 2 juni kunnen studenten in Leuven in de Barvista blokken. Op dinsdag komt atleet Cedric Dumont hen een hart onder de riem steken. Luikse studenten kunnen van 7 tot 9 juni terecht in club Reflektor. Daar komt Cedric op 8 juni langs met zijn tips & tricks. Vanaf dinsdag 14 juni tot donderdag 16 juni kunnen Antwerpse studenten blokken in Ampere. Op 14 juni geeft Cedric Dumont daar zijn tips en tricks en op woensdag 15 juni komt de befaamde Lore Bruggeman er studeren. De 20-jarige studente is één van de meest belovende skateboarders van België. Diezelfde dag komt dj en influencer Michael Amani langs voor een dj-set tijdens de silent disco. Misschien is blokken op die manier dan toch nog niet zo erg?

Inschrijven kan op www.redbull.be/studyclub. Je kan ook gewoon langsgaan, maar er wordt gewerkt met een ‘first come, first served’- principe.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '