Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© glaysianne acquino via Unsplash

Het is eens iets anders dan een boeket bloemen of een doos pralines in hartjesvorm.

Laat een gratis tattoo zetten op Valentijnsdag bij Hudson’s Bay

Herlinde Matthys

Het Nederlandse warenhuis Hudson’s Bay heeft een zalige valentijnsactie. Je kan namelijk volledig gratis een tattoo laten zetten op 14 februari.

Wil je eens een ander valentijnscadeautje dan een traditioneel boeket bloemen, een doos pralines of een juweel? Doe dan zeker mee met de ‘Let’s Get Lovely’-actie van het Nederlandse warenhuis Hudson’s Bay. Daar kan je op Valentijnsdag in een van hun dertien winkels namelijk volledig gratis een tattoo laten zetten!

Hartje, roos of ‘je t’aime’

Er hangt natuurlijk wel iets aan vast: je moet eerst voor minstens 50 euro shoppen in de winkel. Maar geloof ons, dat is een makkie als je snel even het online aanbod van Hudson’s Bay bekijkt. Ze hebben werkelijk alles: kledij, schoenen, make-up, parfum en zelfs toffe decospulletjes.

Voor de tattoo kan je kiezen uit een aantal ontwerpen die allemaal natuurlijk in het teken staan van de liefde: een hartje, een roos, een schattig tekstje zoals ‘je t’aime’ of een bliksemschicht. De tekeningen werden gemaakt door Ink District en een professionele tattoo artist zal jullie onder handen nemen.

Je hoeft trouwens niet per se een partner te hebben, want je kan ook een vriendschapstattoo zetten samen met je bff. Daarvoor hebben ze speciaal een tekening van twee pinkjes die in elkaar haken. Cute! Ook mama en papa worden niet vergeten, zo kan je een hartje met mom of dad laten vereeuwigen op je lichaam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je moet 18 jaar zijn om in aanmerking te komen voor een liefdestattoo én je zal er snel moeten bijzijn, want het aantal plaatsen is beperkt. Bij de meeste winkels kan je tussen 13 uur en 21 uur terecht voor de tatoeage, enkel in Rotterdam is het van 11 uur tot 19 uur. Meer info en alle voorwaarden van de valentijnsactie vind je op de website. Succes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '