Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor wie maak jij ze?

ZON(DIG)DAG: M&M-koekjes

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online


Hier ben ik weer met onweerstaanbare koekjes! Wedden dat deze M&M-koekjes je nieuwe favorieten worden? Graag gedaan!


Door mijn zalig lekkere koekjesrecept kan je eigenlijk draaien wat je wil. Omdat ik niet kon kiezen, kocht ik de bruine, gele én blauwe zak M&M’s. Niks te zot op Zon(dig)dag!

 

Video: Lissa Van Eesbeeck


 

Ingrediënten voor zo’n 20 koekjes:

  • 110 g zachte boter
  • 100 g lichtbruine basterdsuiker
  • 1 ei
  • een koffielepeltje vanillearoma
  • 210 g zelfrijzende bloem
  • snuf zout
  • 100 g chocolate chips
  • 150 g van je lievelings-M&M’s


Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.


Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

03:14
RECEPT: imposante Raffaello-cheesecake voor de feestdagen
02:26
ZIEN: 12 kerstvragen aan Camille
00:34
Een blik achter de schermen van onze iconische covershoot met Camille
03:04
RECEPT: een amandelstaaf waarmee je de Sint zo onder tafel bakt
02:29
RECEPT: de M&M-brownies van je dromen
04:37
VIDEO: Hoe goed kennen jullie de vrouwelijke geslachtsdelen?
03:06
VIDEO: Hoe is het gesteld met jullie sekskennis?
03:51
VIDEO: Praten jullie over masturberen?
03:45
VIDEO: Praten jullie genoeg over seks?
03:25
VIDEO: Ina vertelt je alles wat je wel en niet wil leren van porno
01:32
RECEPT: witte snickers met maar 3 ingrediënten
06:21
Ninalotte Roose (20) uit '2DEZIT': 'Ik drink niet, dus geef mij maar een kruidentheetje'
01:28
Fashionista Paulien Riemis verklapt haar 5 beste stijltips
01:54
RECEPT: pepernotencake om Sinterklaas te vieren
06:12
Nathan Bouts uit '2DEZIT': 'Ik ben een relatiepersoon, ik ben niet voor het vluchtige'
01:50
RECEPT: s'mores uit de oven