Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Smullen maar!

YES: er komen 30 tot 40 nieuw Quick en Burger King-restaurants naar België

Dankzij de topman van hamburgerketens Burger King en Quick hebben wij nu een knorrende maag. Kevin Derycke wil namelijk de komende jaren maar liefst 30 tot 40 nieuwe restaurants in België openen. Geef ons maar de klassieke Whopper en een portie onion rings! 

Dat leuke nieuws vertelde de topman in een interview in Le Soir. Er zijn dit jaar een goede 300 aanwervingen gepland en volgend jaar wil de keten dat getal optrekken naar 400 à 450. Yep, de topman creëert hiermee een heleboel nieuwe jobs in België. 

 

'Het eerste Burger Kingrestaurant zal deze zomer openen in Namen. En we willen er dit jaar nog vijf tot zeven andere openen', vertelt Kevin Derycke. 'In de volgende jaren zullen er steeds meer restaurants volgen.'

 

De Giant versus de Whopper 

Het merk Quick zou ook niet helemaal verdwijnen volgens de topman. 'Het is nooit onze bedoeling geweest om het merk op te geven, maar juist om het te ontwikkelen. Quick valt nog steeds in de smaak, en daarom wil ik het verder ontwikkelen.' 

Quick wacht nog een mooie toekomst.

Met andere woorden: er zullen minder Quick-restaurants in België overblijven, want de meeste worden omgevormd tot een Burger King. 

 

Bron: Le Soir

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '