Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/p/BMg67kxhOaI/" target="_blank">@starbucks</a>

YAY: Starbucks lanceert een nieuwe chocolademelk speciaal voor kerst

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Voor zij die geen fan zijn van glühwein, is er gelukkig nog altijd chocolademelk om je in deze barre wintertijden aan te verwarmen. De Amerikaanse koffieketen Starbucks laat ons niet in de kou staan en lanceert speciaal voor kerst een nieuw chocoladedrankje. Yaay!

De chocolademelk in kwestie kreeg de naam Fudge Hot Chocolate mee en is een combinatie van melkchocolade en fudgesiroop. Hij wordt geserveerd met slagroom en goudkleurige (!) chocoladeschilfers. Dat de Fudge Hot Chocolate zo’n 302 calorieën per beker telt, mag niet verbazen.
 

Twee lattes maken hun comeback

Maar de chocolademelk is niet het enige unieke drankje dat je dit seizoen bij Starbucks kan bestellen. Zo maken ook de Gingerbread Latte (305 calorieën) en de Toffee Nut Latte (307 calorieën) hun comeback op de menukaart.

 

De eerste is een espresso met speculaassiroop en gestoomde melk, slagroom met speculaassmaak en kleine stukjes speculaas erbovenop. Ook de Toffee Nut Latte is een espresso, maar dan met toffeesiroop, gestoomde melk, slagroom en karamelkruimels erbovenop. Dat wordt weer smullen! 
 

 

Nog meer leesvoer om al helemaal in feeststemming te raken: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '