Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook Taverne Draekstien

Food challenge: tot 30 vierkante meter fijn vlees.

Wie kan deze XXXL-carpaccio verorberen?

Herlinde Matthys

Dit is er eentje voor alle meatlovers: in Taverne Draekstien in het Nederlandse Katwijk kan je namelijk je carpaccio per vierkante meter bestellen. Yum!


Fijngesneden plakjes vlees die perfect zijn afgekruid en smelten in de mond. Ben je ook zo’n fan van een lekkere carpaccio als voorgerecht? Doe dan met je hubbie of vriendinnen mee aan de Carpaccio Challenge. In de Taverne Draekstien in Katwijk, Zuid Holland, kan je deze smakelijke uitdaging aangaan.

Less is more


Klassieke borden zijn volgens het restaurant volledig uit de mode en less is more staat duidelijk niet in hun vocabulaire. Je kan er je favo appetizer nu per vierkante meter bestellen. Dat klinkt evenveel als het daadwerkelijk is, want je krijgt een meterslange tafel die tot in de hoekjes volledig bedekt is met carpaccio.

Daguitstap


Het record ligt momenteel op 3,5 vierkante meter, maar er is nog ruimte voor verbetering. Volgens de eigenaar kan je tot 30 (!) vierkante meter krijgen. Piece of ca(ke)rpaccio toch? Trommel je girl squad op en aanvallen maar! Katwijk ligt in Zuid-Holland aan de zee, dus je kan er een toffe daguitstap van maken. Niks beter dan een goeie strandwandeling om de eetlust op te wekken.

Centjes


De uitdaging is niet alleen zwaar voor de maag, ook de portemonnee krijgt het hard te verduren. Voor een vierkante meter carpaccio betaal je 85 euro. Wie het record wil breken, brengt dus best ook wat centjes mee. Meer info vind je op hun Facebookpagina. Smakelijk!

De making-of:

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '