Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Véél handiger dan alles zelf in huis te moeten halen.

UITGETEST: zorgeloos barbecueën dankzij de Barbecuebox van HelloFresh

De redactie

Hoera! Het barbecueseizoen is eindelijk begonnen. Gezellig met z’n allen aan tafel, genieten van de lekkerste gerechten. Zin in barbecue maar niet in uren voorbereiding? Wij testten de Barbecuebox van HelloFresh voor je uit.

We vinden het allemaal zalig om de voetjes onder tafel te schuiven en tot vijf keer toe ons bord overvol te scheppen, maar zelf een barbecue organiseren? Dat vraagt véél voorbereiding. In de supermarkt vind je nét niet wat je in je hoofd had… en bij thuiskomst merk je dat je de komkommer, kruidenboter én de mayonaise vergeten bent. Gelukkig bestaat er een oplossing voor al dat barbecueleed… en wij testten het voor je uit.

HelloFresh levert alle ingrediënten voor de perfecte barbecue bij jou aan huis. Alles wat je nodig hebt, zit in de juiste hoeveelheden in de doos. Zo bespaar je onnodige kosten, verspil je geen eten én vermijd je dat je iets vergeet. Je hoeft bovendien niet na te denken over welke vlezekes en side-dishes je op tafel wil zetten. Kortom: alles voor een zorgeloze barbecue in één doos!

Wij zetten onze tanden in een heerlijk zalmpakketje, grilden de kleurrijke groentespiesjes en genoten van de zelfgemaakte pindasaus (écht heel lekker) voor bij de kipsaté. En ook het stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter was zalig. Onze avond eindigde zoals het hoort na een geslaagde barbecue: met de knoop van onze broek wagenwijd open en alleen maar tevreden gezichten rond ons.

Praktisch

  • Alle ingrediënten voor een complete barbecue voor 4 personen
  • 4 soorten vlees en vis, groentespiesjes, bijgerechten en sausjes.
  • Geniet van 3 verschillende menu’s die wekelijks wisselen.

Je kan de box bestellen boven op je maaltijdbox. De box is voor 4 personen en kost € 39,95. De Barbecuebox is nog te verkrijgen op HelloFresh.be tot het einde van de zomervakantie (week 35).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '