Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Gedaan met gevaarlijke manoeuvres met messen.

TikTokTest: de allersimpelste manier om een avocado te ontpitten

Soms kan TikTok levens redden. Of toch op z’n minst vingers en handen. Een sushichef deelde zijn truc om een avocado te ontpitten met alleen maar je vingers, in de hoop spoedafdelingen over de hele wereld te ontlasten. Maar werkt zijn hack ook echt?Wat belooft TikTok?


Avocadoliefhebbers snijden zo vaak in hun handen bij het ontpitten van hun geliefde vrucht dat plastisch chirurgen in Nederland het fenomeen vorig jaar een naam gaven: avocadohand. Als het van sushichef Cho van het TikTok-kanaal @_mynameischo afhangt, is die kwetsuur voorgoed verleden tijd. Hij toonde een tijdje geleden dat je een avocadopit simpelweg los kan duwen met je vinger. TikTok bleef in shock achter.

@_mynameischoTag @partyshirt so they can see if this CAP or FACT! ##sushi##chef##foodtiktok##foryou##apronsquad♬ In Da Club – Instrumental Hip Hop Beats Crew


Wat vinden wij?


Zoals steeds stellen wij de kritische vraag: werkt dit wel echt? We testten het uit, al gaven we onze eigen interpretatie aan de truc. Volgens Cho hou je best twee vingers op de avocado terwijl je tegen de pit duwt met je duim, maar dat lijkt ons maar een vettig boeltje, zeker als je een heel rijpe avocado hebt. Zou het ook niet werken als je gewoon ter hoogte van de pit met je wijsvinger op de schil duwt? Het resultaat blijkt min of meer afhankelijk van de rijpheid van je avocado te zijn. We probeerden het eerst met een heel zacht exemplaar. De pit valt er mooi uit, maar je moet wel opletten dat je de avocado niet tot moes knijpt. Met een minder rijp exemplaar gaat het dan weer perfect. Eentje om te onthouden!

@flairbelgieWanneer blijkt dat je ’t jezelf jarenlang moeilijk hebt gemaakt… ##gewooneenduwtjegeven ##doehetmetflair ##fypシ♬ Send Me on My Way – Vibe Street


Meer TikTokTests:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '