Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: sugarfina

Best of both worlds!

OMG: er bestaan gummibeertjes die smaken als roséwijn

We zouden je aanraden om even te gaan zitten: na het zien van deze gummibeertjes met roséwijnsmaak vielen we bijna van onze stoelen. Prepare yourself, want het beste van twee werelden (snoep én wijn in één) is ein-de-lijk gearriveerd. 

DNAInfo schrijft dat de gummibeertjes Whispering Angel Rosé bevat. Ons maakt het persoonlijk niet veel uit welke soort roséwijn in de beertjes zit. Als we ze maar kunnen proeven. Er zijn wel twee soorten: ‘Rosé All Day’ in een schattige berenvorm en de ‘Yes Way Rosé’.
 

Helaas voor ons is er wel een wachtlijst. De gummibeertjes waren in minder dan twee uur uitverkocht en de website van Sugarfina heeft het zelfs begeven. Begrijpelijk, want we zijn bijna net zo enthousiast over deze snoepjes als over de eerste soldendag. En trust us, dat is moeilijk te evenaren.
 

De restock is binnen een weekje, maar zo heb je genoeg tijd om even te kijken wat er nog allemaal in de aanbieding is. Zo hebben ze ook gummibeertjes met biersmaak. Een perfect cadeautje voor je hubby. Niet onbelangrijk: helaas (of ook niet) kan je niet dronken worden van de snoepjes, maar ze zijn wel een leuke snack voor de komende zomer.

 

Ook deze uitvindingen zijn echt geweldig:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '