Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© McDonald’s

Don’t walk, run naar McDonalds!

YES: je kan nú een limited-editionfles van de Big Mac-saus in huis halen

Hoe lekker een zelfgemaakte hamburger ook kan zijn, tippen aan de Big Mac was voordien onmogelijk door z’n geheime, overheerlijke saus. Maar aan alle McDo-fans die er al jaren over dromen: je kan de iconische Big Mac-saus nu gewoon zélf in huis halen in een handige tube.

Hamburger op de BBQ, lekker broodje, plakje kaas, de enige echte Big Mac-saus (!) en smullen maar! Het lijkt een droom, maar vanaf vandaag kan het. Naast onze gekende mayo en ketchup mogen we nu plaats maken in onze koelkast voor een nieuw fles vol lekkers: het geheime recept van de iconische burger.

Big Mac x 3

Hoe kan je een fles bemachtigen? Bezoek in juli (ja, je moet dus snel zijn!) een McDonald’s restaurant naar keuze en je ontvangt bij aankoop van een large Big Mac-menu een gratis fles overheerlijke saus. Kwak direct wat extra saus op je burger – want té veel saus bestaat niet – en geef het flesje een welverdiend plaatsje in je koelkast.

Van steak over een slaatje tot tussen je boterham met kaas: wij geloven dat de saus daadwerkelijk bij álles zou passen. Op is op én de Big Mac-saus is alleen deze maand verkrijgbaar, snel zijn is dus de boodschap!

En wie maar niet genoeg kan krijgen van die heerlijke Big Macskes kan in augustus (en énkel in augustus) ook genieten van twee varianten: de nieuwe Big Mac BLT (Bacon Lettuce Tomato) én de terugkeer van de fantastische Big Mac Chicken! Don’t walk, run naar McDonald’s deze zomer dus en geniet van al dat lekkers!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '