Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nutella

Dreams do come true!

JAAAA: het allereerste Nutella-restaurant opent binnenkort zijn deuren

Robine van Tilburg
Stoelen en tafels aan de kant – voor Nutella-fans tenminste! Want het allereerste officiële Nutella-restaurant opent binnenkort zijn deuren. Yup, dreams do come true!

Eerder openden er al enkele pop-upbarretjes met Nutella-lekkernijen in Amerika, maar eind mei opent Ferrero zijn allereerste permanente Nutella-restaurant. Nutella-ijs, Nutella-pannenkoeken, Nutella-wafels, Nutella-croissants, Nutella-panini's… You name it, Nutella Café has it!

De zaak is ontworpen zodat je het gevoel hebt alsof je in een pot Nutella binnenwandelt. Alles schreeuwt Nutella.

Helaas opent het allereerste restaurant dat een overload aan zoetigheden met onze favoriete smeerpasta serveert, niet in ons land, maar in – hoe raad je het – Amerika. Nutella Café opent op 31 mei om 10 uur 's morgens zijn deuren in Chicago. De 300 eerste bezoekers worden verwend met Nutella-verrassingen. Nog snel een vliegticketje boeken?

 

Of er in de toekomst ook vestigingen in Europa geopend zullen worden, is nog niet bekend. Als er bij jou net zoals bij ons nog niet meteen een tripje naar Chicago in je agenda gepland staat, kan je hier alvast likkebaardend van het Nutella Café-menu genieten.

 

nu

nu

 

 

Nog meer lezen over Nutella:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '