Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Firebox

Roze, blauwe, groene en paarse bakjes troost.

HEBBEN: kleur je dag én je koffie met deze Coffee Paints

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Fan van die pink latte of dat groene kleurtje van je koffie, maar niet echt van rode biet of matcha? Dankzij Coffee Paints geef je je favoriete drankje een zalig kleurtje zonder de heerlijke smaak te verliezen.


De tijd dat mensen met elkaar praatten in plaats van sms’en, is net als de tijd dat koffie gewoon zwart moest zijn: voorgoed voorbij. Tegenwoordig drinken we eigenlijk geen koffie meer, maar bij voorkeur een matcha latte met sojamelk. Het liefst van al krijgen we dat drankje in een hippe mok en zijn we teleurgesteld als er geen figuurtje in het melkschuim staat, zoals een hartje of een blaadje.

Innerlijke barista


Men zou bijna bang worden om mensen thuis een normale koffie voor te schotelen, want: saaiFirebox heeft daar nu de perfecte oplossing voor. Ze verkopen Coffee Paints, een soort poeder dat je toevoegt aan je melk, waardoor die een toffe kleur krijgt. Je hoeft je dus niet te gaan verdiepen in matcha of moedeloos bieten of andere groenten in je koffie proberen te mengen met een mooie kleur, maar een vieze smaak tot gevolg.

Coffee art wordt echt een eitje met deze potjes Coffee Paint. Laat de barista in jezelf naar boven komen en tover die saaie zwarte koffie om tot een kleurrijk bakje troost!

Firebox verkoopt een pakket waarin vier verschillende kleuren zitten: Ruby (roze), Amethyst (paars), Emerald (groen) en Sapphire (blauw). Je hoeft maar een vleugje van het potje toe te voegen om een mooi resultaat te krijgen. Hoe meer je ervan in je koffie gooit, hoe feller de kleur wordt. Dit poeder is natuurlijk eetbaar én het is ook geschikt voor de vegetariërs onder ons.

De Coffee Paints kosten € 18,09 en zijn hét middel om nooit nog een ochtendhumeur te hebben. Kleur je dag én je koffie! Je kan ze hier online bestellen. Santé!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '