https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: NostalgiaElectrics

Wij hebben dit NU nodig in ons leven

HALLELUJA: er bestaat nu een toaster speciaal voor spekreepjes

Keukentoestellen zijn er om je leven makkelijker te maken en wij hebben net een echte lifesaver ontdekt. Enter: de Bacon Express, een broodtoaster maar dan voor spekreepjes. Wij hebben dit NU nodig in ons leven.

Het apparaat doet denken aan een klassieke broodtoaster, maar het is eigenlijk een soort van grill. Je kan de Bacon Express openklappen en dan komt er een verticale grill tevoorschijn. Het enige wat je hoeft te doen, is je spekreepjes (tot zes stuks) erop leggen en vervolgens de ‘deuren’ weer sluiten.
 

Volgens Nostalgia Electronics, het brein achter deze geniale uitvinding, is deze optie beter dan wanneer je het spek in een pan zou bakken. Het overtollige vet loopt namelijk in een reservoir en je reepjes zijn heerlijk crunchy. 
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Naar gelang hoe dik je spekreepjes zijn, kan je ook de temperatuur aanpassen. Hoe handig is dat?! Je kan de Bacon Express kopen via Amazon voor zo’n 140 Britse pond (ongeveer 160 euro) of via de Amerikaanse website voor 40 dollar (omgerekend zo’n 37 euro). Go get ’em, girls!
 

Ook deze uitvindingen zijn echt geweldig:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content