https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een gin-tonic voor € 2,82? Yes please!

MUST DO: slurp volgende week belachelijk goedkope gin-tonics dankzij Hendrick’s Gin

Robine van Tilburg

Op donderdag 14 juni vieren we Cucumber Day. En die Wereldkomkommerdag klinkt vast plots een stuk interessanter als je hoort dat je op die dag goedkope gin-tonics met Hendrick’s Gin kan drinken…


Wie Cucumber Day op de juiste manier wil vieren – of wie gewoon een excuus zoekt om eens belachelijk goedkope gin-tonics te drinken – neemt maar beter snel een kijkje op cucumbercoin.be. Een Cucumber Coin? Je leest het goed. De Cucumber Coin is een initiatief van Hendrick’s Gin. Hij heeft hetzelfde principe als de bitcoin, zijn prijs fluctueert. Met het aangename verschil dat je de coins kan inruilen voor gin-tonics!

Fluctuerende gin-tonicprijs


Omdat Hendrick’s Gin geïnfuseerd wordt met komkommer én omdat gin-tonics vaak gedecoreerd worden met een fancy schijfje komkommer, koppelt het ginmerk nu al enkele jaren een ludieke actie aan Wereldkomkommerdag. En dit jaar kan je dankzij Hendrick’s Gin op donderdag 14 juni voor een mooi prijsje gin-tonics drinken. Meer info vind je hier.

De prijs van de Cucumber Coin is afhankelijk van hoeveel er gekocht worden. Hij varieert dus constant. Last time we checked was de prijs van een Cucumber Coin slechts € 2,82. € 2,82 voor en gin-tonic? Zo goedkoop vind je ze nergens. Geniet ervan!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content