Wie houdt er nu niet van een frisse cocktail met dit weer? De bekende Slowaakse bartender Marian Beke deelt met jullie de recepten van zijn drie favoriete gincocktails.
Summer in a Glass
Marian: ‘Ik hou ervan om het sap van de kerstomaatjes te combineren met een beetje zeezout. De citroen- of frambozensorbet vervangt het klassieke ijsblokje en zorgt ervoor dat je van elke druppel van je drankje kan genieten.’
5 cl Copperhead Gibson Edition
2 cl Aperol
2 cl appelsienlikeur
zout
Aftoppen met Fever-Tree Indian Tonic
1 bolletje citroen- of frambozensorbet
afwerken met een kers en tomaatjes

Black Flemish Negroni
1/3 Copperhead Black Batch
1/3 vermout
1/3 Campari
afwerken met een appelsienschil

The Gibson Martini
6 cl Copperhead The Gibson Edition
1 cl droge vermout
[td_smart_list_end]
Liever alcoholvrij? Slurpen maar:

