Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: natalie.tyner

*kwijl*

Deze Maltesercake is de finishing touch voor je feestmenu

Een stukje kerststronk met chocoladesaus smaakt altijd, maar met de feestdagen mag het ook wel iets meer zijn. Wij nemen graag een voorbeeld aan Natalie Tyner, die voor de gelegenheid een Maltersercake gebakken heeft en – hallootjes – wat ziet die er lekker uit.

Een chocoladecake die bedekt is met ganache en Maltesers? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar. Je kan de taart namelijk makkelijk zelf maken en je hoeft er echt geen keukenprinses voor te zijn.
 

 

Een foto die is geplaatst door (@natalie.tyner) op

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

Voor wie het water al in de mond loopt, hebben wij het recept eventjes uitgeschreven. Dit kan je hier terugvinden. Zoals je kan zien, hoef je het deeg van de cake niet eens zelfs te maken. Ideaal voor de lazy girls (yours truly) onder ons.

Eens je de cake gebakken of gekocht hebt, ga je die bestrijken met de botermassa. Vervolgens hoef je gewoon de Maltesers zachtjes in de massa te drukken en that’s it. Easy as pie (ha!)
 

Om je Maltesercake echt picture perfect te maken, kan je hem nog afwerken met wat gesmolten witte chocolade, een paar kersjes en een takje hulst. 
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '