Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bij je Flair krijg je deze week een foodbox voor 6 personen met maar liefst 50 % korting!

UITGETEST: een box van Foodmaker boordevol lekkers voor een geslaagd driegangendiner

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Wil jij al eens een generale repetitie houden voor de feestdagen of binnenkort nog eens gezellig rond de tafel zitten met je vrienden? Wij geven je alvast een voorzetje, want bij je Flair krijg je deze week een foodbox van Foodmaker voor 6 personen met maar liefst 50 % korting. Wij lieten de Foodmaker Friends & Family box al leveren, en aten ons buikje helemaal rond!

Je mag dan nog de allergrootste keukenprins(es) zijn, je voetjes onder tafel schuiven zónder te hebben moeten zwoegen in de keuken kan genieten zijn. Zeker wanneer je vrienden of familie over de vloer hebt, zit je liever gezellig met hen aan tafel dan dat je in in de potten staat te roeren. Onze redactrices lieten zich al eens gaan, en bestelden de Foodmaker Friends & Family box. Het resultaat? Een geslaagd avondje boordevol lekkers, veel gelach (danku, fles rode wijn) en goedgevulde maagjes.

Thuis op restaurant

De box wordt geleverd in een doos, en die openen is al een plezier op zich. Tomatensoep met balletjes, verse lasagne bolognese, een fles rode wijn én vegan bites als dessert: we geven onze ogen (letterlijk) de kost. Een aantal redactrices kozen voor de vegan variant en vinden naast de fles wijn en vegan bites een grote portie linzensoep en een vegan lasagne in hun box. Zodra het eten en de gasten gearriveerd zijn, zit er nog maar één ding op: met de voetjes onder tafel schuiven.

foodmaker

De soep opwarmen is zo gebeurd, en terwijl je daar van smult, kan de lasagne in de oven zijn gangetje gaan. Zowel de klassieke als vegan lasagne vallen bij álle tafelgasten – zeker in combinatie met de volle organische rode wijn – goed in de smaak, en hoewel het een stevige ovenschaal is, eet iedereen zijn portie flink op. Zegt genoeg, niet? De buikjes zijn rond gegeten, maar there’s always room for dessert, dus is het maar een kwestie van de vegan bites (met mango, rode vruchten en chocolade) op tafel te zetten en... aan te vallen! Het gezelschap is het er over eens: je zou niet verwachten dat deze lekkere nagerechtjes vegan zijn én ze zijn een stuk origineler dan een klassieke koekjesdoos op tafel. Win-win, of beter: yum yum!

foodmaker

Na het driegangendiner is iedereen meer dan voldaan. Dat het menu amper € 7 per persoon kost, proef je niet. Integendeel: je zou bijna denken dat je op restaurant zit. Je hebt geen kookwerk, amper afwaswerk, hoeft geen boodschappen te doen én kan met je tafelgasten rond de tafel blijven zitten. Het enige verschil: je smult er thuis van, dus het is dubbel zo gezellig! 😉 Tip: de box bevat een volledig driegangendiner voor zes personen, maar niemand zegt dat je het niet kan opsplitsen: zes keer soep voor een  sololunch, drie keer lasagne voor twee, een afternoon-verwendessert... De gerechten zijn ultravers en daarom slechts vijf à zes dagen houdbaar.

Haal nu je Flair in huis en bestel (voor 21 december) een Foodmaker Foodbox voor maar € 42,50 i.p.v. € 85.

Foodmaker

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '