Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/benandjerrys/" target="_blank">@benandjerrys</a>

Goed nieuws voor vegans!

Ben & Jerry’s brengt opnieuw vegan ijs op de markt

Ben & Jerry's bracht vorig jaar al vegan ijs op de markt en doet dat wegens groot succes dit jaar opnieuw. Volgens insiders werkt ons favoriete ijsjesmerk momenteel aan twee vegan friendly smaken: Cherry Garcia en Coconut Seven Layer Bar. Uh: YUM!

Het is Instagramaccount @phillyveganmonster dat de harten van menig vegan lover sneller heeft doen slaan. Want hoewel het heuglijke nieuws nog niet officieel door Ben & Jerry's zelf bevestigd werd, deelde 'The Vegan Monster' wel al twee foto's van de nieuwe vegan ijssmaken op Instagram.

 

Kersen en kokosnoot

Na een vegan versie van Chunky Monkey, Coffee Caramel, Chocolate Fudge Brownie en P.B & Cookies, zouden nu de smaken Cherry Garcia (ijs op basis van amandelmelk met kersen en fudge flakes) en Coconut Seven Layer Bar (ijs op basis van amandelmelk met kokosnoot, fudge chunks, walnoten en swirls van graham cracker en karamel: OH MY GOD) hun intrede doen in het vegan gamma van de ijsjesfabrikant.

 

Voorlopig zijn volgens het Instagramaccount de ijsjes enkel te koop in Philadelphia, maar wij hopen dat de vegan smaken ook snel in ons land hun intrede zullen doen.

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '