Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

AHA: zo kan je bevroren ijs toch makkelijk serveren

Mmm, een ijsje gaat er altijd in. Zeker met deze warme temperaturen. Maar moet jij ook altijd al je spierballen gebruiken om één klein bolletje te scheppen uit die steenharde diepgevroren doos? Dat is dankzij dit trucje verleden tijd! 

We weten al langer dan vandaag dat het helpt om je ijsschep even onder warm water te steken. Maar dan wordt enkel de bovenste laag van de lekkernij heel zacht. Daarom gingen we op zoek naar een betere manier. En jawel, die vonden we. 

 

Want wanneer je met een opgewarmd scherp mes doorheen het ijs snijdt, schep je in een handomdraai enkele bolletjes. Easy peasy! 

 

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '