Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De ticketverkoop gaat volgend weekend al van start!

YAY: Ed Sheeran treedt volgend jaar op in België

Jolien Meremans

Wij weten nu al wat we op 22 juli 2022 gaan doen: meekwelen met Ed Sheeran, want dan staat de Britse zanger op het podium van het Koning Boudewijnstadion. Jawel: de ‘Bad Habits’-zanger komt nog eens naar België!


Het is intussen al meer dan drie jaar geleden dat we Ed Sheeran in ons land aan het werk zagen: hij stond in 2018, vlak voordat hij een pauze inlaste, op de uiteraard uitverkochte festivalweide van Werchter. Wie toen naast een ticket greep of de Britse zanger nog eens aan het werk wil zien, heeft geluk, want Teddy kondigde op Instagram zonet zijn Europese ‘+ – = ÷ x Tour’ aan mét een tussenstop in België.

Save the date!


Exact een maand geleden kondigde hij nog zijn nieuwe album ‘=’ ofte ‘Equals’ aan, dus het is geen verrassing dat Ed nu met een tournee komt aanlopen. Wat wél als een verrassing komt, is dat hij ook halt zal houden in het Koning Boudewijnstadion in Brussel om zijn nieuwste nummers (en hopelijk ook golden oldies) te brengen.

De zanger raadt op Instagram aan om er snel bij te zijn, want de tickets zullen naar alle waarschijnlijkheid razendsnel uitverkocht zijn.  De ticketverkoop start op zaterdag 25 september 11u op Ticketmaster en Eventim. Opgelet, ze zijn niet goedkoop: voor het goedkoopste ticket betaal je al meer dan € 70.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '