Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Where music meets magic!

WOW: Disneyland Paris maakt grote namen bekend voor hun eigen muziekfestival

Cancel al je plannen voor 29 en 30 juni, want dan komt Electroland, het electrodancefestival, opnieuw naar Disneyland Paris. Vorig jaar was dit magische festival een schot in de roos, en ook dit jaar ziet de line-up er ge-wel-dig uit! Eén ding is zeker: dit feestje van het jaar wil je niet missen.


Vorig jaar dansten zo’n 100.000 muziek- en Disneyfans voor de eerste keer op de beats van Electroland in Disneyland Paris. Het festival smaakte naar meer, en daarom organiseert het themapark dit jaar een tweede editie. Vorige zomer stond onder anderen Steve Aoki op het podium, maar de nieuwe lading dj’s is er ook eentje om u tegen te zeggen.

Line-up


Electroland wordt deze zomer nog sensationeler, want het evenement duurt nu maar liefst twee dagen. Voor deze gelegenheid wordt het Walt Disney Studios Park omgetoverd tot een fantastisch festival met special effects en een spectaculaire lichtshow.

Dj Robin Schulz geeft op vrijdag 29 juni het startschot, maar ook Franse dj Bob Sinclar en de Zweedse ster Klingande zijn dan van de partij.

 

Op zaterdag 30 juni gaat het feest verder met Dimitri Vegas & Like Mike, dj Mag, Afrojack, Mosimann en de internetsensatie Lovely Laura en haar dj-echtgenoot Ben Santiago. Het festival start elke avond om 20u en om 2u ’s nachts sluiten de deuren.

 

Where music meets magic


En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen de festivalgangers ook toegang tot verschillende attracties. Zo zullen onder andere de Crush’s CoasterRatatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower er extra magisch uitzien dankzij de lichteffecten.

 

Helemaal overtuigd? Bestel dan hier je ticket! ’t Is echt de moeite, als je het ons vraagt.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '