Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Casa

Kan jij na de feesten wat rust in je hoofd én huis gebruiken?

Hebben@home: 5 nieuwe deco-items waarmee je stijlvol kan organiseren én opbergen in je interieur

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Ben jij ook een deco-lover en verzot op everything interior? Of zoek je misschien een leuk geschenk om iemand cadeau te doen, voor een housewarming bijvoorbeeld? Wat het ook is, wij zoeken de leukste nieuwigheden in decoland voor je uit die je thuis móét hebben!

Kleurrijk meal preppen met de bewaardozen van Mepal

Kleurrijk meal preppen met de bewaardozen van Mepal

Kleurrijk meal preppen met de bewaardozen van Mepal

€ 29,99 voor een 3-delige set  –  Mepal

Dat meal prepping met verse ingrediënten ook bijzonder handig, kleurrijk én duurzaam kan gebeuren, bewijst Mepal met hun stevige bewaardozen in verschillende hippe kleuren. Het Nederlandse merk brengt al jaren lunchboxen, vershouddozen en -bakjes, charcuterie- en kaasdozen, keukenaccesoires en vele andere producten op de markt, het merendeel gemaakt van gerecycleerde kunststof. Zo ook hun serie Cirqula, de voedselkommen die alles kunnen. Deze bewaardozen komen in verschillende kleuren en maten, die je ook nog eens makkelijk in de vriezer, magnetron én vaatwasser kan steken. Voor zij die bewust omgaan met voedselverspilling, houden van verse maaltijden en ordelijk willen zijn – zonder dat het aan kleur en speelsheid mist.

shop hier

Misena Ceramics

Misena Ceramics

Misena Ceramics

€ 35  –  Misena

Tijdens de pandemie stortte Mauranne Geenen zich volledig op Misena Ceramics; haar eigen studio in Sint-Niklaas waar ze vrolijke maar toch simplistische keramiek maakt en verkoopt. Van creatieve kaarsenhouders, over koffiekopjes tot fleurige bordjes, ze haalt telkens haar inspiratie uit de schoonheid van organische vormen en natuurlijke materialen. Haar webshop is het hele jaar door beschikbaar, maar als je haar keramiek liever in het echt wil zien, kan je altijd langs bij A Better Blend in Antwerpen, Studio Ellis in Turnhout of Blùm By Season in Leuven. Daar stalt ze enkele van haar werkjes uit om te bewonderen.

shop hier

Kleurrijk en stijlvol opbergen

Kleurrijk en stijlvol opbergen

Kleurrijk en stijlvol opbergen

€ 19,95  –  Casa

Januari is voor velen de maand om even weer orde in het huis – en in het hoofd – te brengen. Met Casa’s nieuwe collectie opbergartikelen kan dat ook ontzettend praktisch én stijlvol! Het merk biedt slimme oplossingen aan met trendy mandjes en dozen, mooie kapstokken, stapelbare organisers en veel glazen potten. Het checken waard!

shop hier

Succesvol plannen

Succesvol plannen

Succesvol plannen

€ 36,95  –  SuccesPlanner

Ben je van plan om goede voornemens te nemen voor 2022? Het Belgische merk SuccesPlanner helpt je die – op een stijlvolle manier – ook écht concreet te maken. In de planner pen je je doelen neer die je nadien help een actieplan op te bouwen. Zo kan je elke dag een positieve verandering in gang zetten, hoe klein die stapjes ook zijn. Daarbij kan je de SuccesPlanner ook nog eens gemakkelijk op je bureau laten staan of overal meepakken, want dit werkboek kan je ook gebruiken als mooie agenda. Misschien een leuke kans om je doelen dit jaar niet uit het oog te verliezen?

shop hier

Trendy glaskleuren van het jaar

Trendy glaskleuren van het jaar

Trendy glaskleuren van het jaar

€ 169,90  –  Iittala

Voor wie al lang wil investeren in een echte designervaas, dit is het moment! Iittala brengt twee nieuwe glaskleuren uit. Enerzijds een diep, glanzend ultramarijn blauw dat een royale, maar ook heldere uitstraling heeft. Anderzijds een warm en gezellig koper, dat eerder rust en kalmte weerspiegelt. Beide kleuren verwerkte de Finse glasfabriek in mooie, luxueuze vazen die een echt statement maken in je interieur. Misschien is dit een kans om je oude vazen te vervangen door deze chique showstopper?

shop hier

Meer deco:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '