https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dit trendy modelabel heeft nu ook een interieurcollectie en deze 9 items willen we meteen

Chloë Foubert

De kans dat je tijdens je dagelijkse sessie hartjes uitdelen op Instagram wel eens de trendy kledingstukken van Fabienne Chapot bent tegengekomen, is erg groot. Nederlandse fashionista’s, maar ook Scandinavische it-girls vallen als een blok voor de vrolijke ontwerpen met überschattige diertjes. En het goede nieuws is dat je vanaf nu ook je interieur kan verrijken met deze must have-items.


Van kop tot teen gehuld in feloranje kreeftjes? Het was een trend die de Nederlandse modeontwerpster Fabienne wist te zetten. Het gelijknamige modelabel wist op korte tijd dan ook heel wat modehartjes te veroveren, en dat succes zet Fabienne  verder met een verleidelijke interieurcollectie. En net zoals haar kledinglijn staat die volledig in het teken van deze vier diertjes: het jachtluipaard, de kreeft, de pelikaan en het sardientje. Too cute!

Verleidelijk schattig


Je shopt zowel prachtig textiel als het mooiste servies voor die gezellige brunch met jouw vriendinnen. Denk aan theepotjes, cappucinokopjes en zelfs een heus taartenplateau om die zondagse lekkernijen op te etaleren. Bonus: de prijzen zijn net zo feeëriek als de interieurspulletjes zelf. Je shopt de collectie namelijk vanaf € 4,95. Het duurste stuk, een kussen, koop je voor zo’n € 60. Haal jij al enthousiast je bankkaart boven? Bekijk dan alvast snel onze favoriete items!

Fabienne Chapot


€ 39,95 – Bekijk het hier 

 

Fabienne Chapot


€ 24,95 – Bekijk het hier

 

Fabienne Chapot


€ 6,95 – Bekijk het hier

 

Fabienne Chapot


€39,95 – Bekijk het hier

 

Fabienne Chapot


€ 34,95 – Bekijk het hier 

Fabienne Chapot


€ 8,95 – Bekijk het hier 

 

Fabienne Chapot


€ 12,95 – Bekijk het hier 

Fabienne Chapot


€ 39,95 – Bekijk het hier 

Fabienne Chapot


€ 24,95 – Bekijk het hier 

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content