https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Weet jij werkelijk alles over onder meer 'The Lion King', 'Aladdin' en 'Dumbo'?

De Quizfabriek organiseert grote Disneyquiz

Herlinde Matthys

De Quizfabriek houdt binnenkort een grote Disneyquiz. In de ‘Happily Ever After Quiz’ kan je bewijzen dat je de allergrootste Disneyfan ooit bent.

Weet jij werkelijk alles over onder meer ‘The Lion King’, ‘Aladdin’, ‘Dumbo’ en alle andere Disneyklassiekers? Dan is de ‘Happily Ever After Quiz’ van De Quizfabriek helemaal iets voor jou. Tijdens deze grote Disneyquiz wordt jouw kennis over de prachtige films op de proef gesteld en neem je het op tegen mede Disneyfans.

Oldskool films en live-actionremakes

De Disneyquiz gaat door in Gent op maandag 15 en dinsdag 16 november om 20u. De vragen gaan zowel over de oldskool Disneyfilms als de live-actionremakes van deze klassiekers die de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond schieten of beter gezegd op het grote scherm verschijnen. Ook over Walt himself zitten er breinbrekers tussen, maar het grootste aantal vragen gaat over de inhoud van de films die je als echte Disneyfan waarschijnlijk als driehonderdvijfendertig keer zag.

De Disneyquiz wordt in de Theaterzaal in Ledeberg digitaal gespeeld, dus per team moet je een smartphone of tablet meenemen. Tickets voor het event kosten 24 euro en kan je via de website kopen. Op diezelfde site vind je ook meer informatie en de exacte locatie.

Familie-editie

Wil je met je mete- of petekindje, dochter of zoon, buurmeisje of -jongen of nichtje/neefje meedoen? Op zondag 14 november om 14u houdt De Quizfabriek een familie-editie van deze Disneyquiz.

Meer toffe quizzen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content