https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDb

Wij hebben onze agenda alvast vrijgemaakt!

OMG: Bonnie Wright en Evanna Lynch uit de ‘Harry Potter’-films komen dit weekend naar ons land

Heb jij nog geen plannen dit weekend en ben je een grote ‘Harry Potter’-fan? Dan plan je best een bezoekje in naar Tour & Taxis. Niemand minder dan Bonnie Wright (Ginny Wemel) en Evanna Lynch (Loena Leeflang) uit de ‘Harry Potter’-films zijn te gast op Comic Con Brussels.


2019 belooft een topjaar te worden voor alle ‘Harry Potter’-fans onder ons. Zo lieten we jullie eerder al weten dat Jason Isaacs aka Lucius Malfidus op 6 en 7 april naar FACTS komt. Nu is hij niet de enige acteur uit het magische verhaal dat een bezoekje naar ons land plant. Bonnie Wright (Ginny Wemel) en Evanna Lynch (Loena Leeflang) zijn dit weekend namelijk te gast op Comic Con Brussels.

De beurs gaat dit jaar voor de vierde keer door in Tour & Taxis en beide dames zullen zowel op 2 als op 3 maart aanwezig zijn voor handtekeningen en foto’s. Wel hangt hier een prijskaartje aan vast. Voor een kribbel van de actrices betaal je 30 euro. Wil je ook graag een selfie? Dan kost dit je 50 euro. Ook voor het evenement zelf moet je een kaartje kopen. Dit kost je minstens vijftien euro. Een goedkoop weekend zal het dus niet worden, maar het is misschien wel je enige kans om de enige echte Ginny Wemel en Luna Leeflang te ontmoeten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content