Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Agora Books

Op het programma staan een interview met de schrijfster door strafpleiter Omar Souidi en een performance van Stefaan Degand.

KIJKTIP: Amerikaans misdaadauteur Karin Slaughter stelt online haar nieuwste thriller voor

Dinsdag 8 juni ligt de nieuwe thriller van Karin Slaughter in de winkel. De avond ervoor stelt de populaire misdaadauteur haar boek feestelijk voor met een online gebeuren dat je gratis kan bijwonen. Strafpleiter Omar Souidi interviewt Slaughter over ‘Valse getuige’, acteur Stefaan Degand zal performen.


Van de Verenigde Staten naar Europa vliegen is momenteel nog moeilijk, maar de Amerikaanse Karin Slaughter maakt toch tijd voor haar Belgische fans. Op maandag 7 juni zal ze voor haar pc plaatsnemen voor een online boekvoorstelling die je vanuit je luie zetel kan volgen. Vanuit de Gentse Minard-schouwburg wordt Slaughter via videocall geïnterviewd over haar nieuwste werk door de bekende strafpleiter Omar Souidi. De flamboyante advocaat ken je misschien van het Play4-programma ‘Justice For All’ of van zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’. Acteur Stefaan Degand zal ook een speciale rol spelen in de voorstelling.

Ter promotie van het online evenement werd een trailer gedraaid met Degand. In de video kruipt de acteur in de huid van een van de personages uit het boek. Hij is de nieuwe cliënt van advocate Hayleigh. Samen met haar zus Callie heeft ze meer dan twintig jaar eerder iets vreselijks gedaan. Het resulteerde in een leven dat getekend werd door schuldgevoelens, verraad en geheimen. Maar deze man, Leighs nieuwe cliënt, weet wat ze deden. En tenzij ze hem stoppen, zal hij hun levens verwoesten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

De online boekvoorstelling vindt plaats op maandag 7 juni om 20u. Je kan ze volgen via YouTube of Facebook. ‘Vale getuige’ komt uit op dinsdag 8 juni.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '