Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Redactrice Ysaline verslond ook het derde deel 'Feel Again' van Mona Kasten.

De ‘Again’-reeks is een aanrader voor liefhebbers van stormachtige liefdesverhalen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Yes, het is hoog tijd voor een gloednieuwe #FlairBookClub. Elke maand tipt een van onze redactrices je een must-read. Zo van die boeken die je niet kan wegleggen en waarvan je niet wilt dat ze eindigen. Deze week tipt redactrice Ysaline ‘Feel Again’, het derde boek uit de superverslavende ‘Again’-reeks van Mona Kasten. Een aanrader voor fans van stormachtige liefdesverhalen à la ‘After’. 

Waarover gaat ‘Feel Again’?


De stoere Sawyer Dixon is het gewoon om op haar eentje te zijn. Sinds de dood van haar ouders heeft ze haar hart voor niemand meer opengesteld en dat vindt ze prima zo. Maar als ze nerd Isaac Grant leert kennen, verandert alles. Ze maken een afspraak: zij verandert hem in een zelfzekere bad boy en leert hem hoe hij met meisjes moet flirten, hij wordt het onderwerp van haar fotografieproject waarbij ze zijn make-over vastlegt. Hoe meer tijd ze samen spenderen en hoe beter ze Isaac leert kennen, hoe meer Sawyer haar muren stukje voor stukje afbrokkelen en ze gevoelens voor hem begint te krijgen. Iets wat ze nooit had verwacht.

Favoriete quote


‘Ik wilde het op repeat zetten, dit fantastische moment, en het herhalen tot er in mijn hoofd alleen hier nog plek voor was. Want ik voelde alles. En ik was totaal niet bang.’

Waarom moet je ‘m absoluut lezen?


Feel Again‘ is het derde deel van de ‘Again’-serie van Mona Kasten. Toen ik na het eerste boek ‘Begin Again’ aan ‘Trust Again’ begon, was ik eerst een beetje teleurgesteld, omdat een ander personage centraal stond en het dus niet meer rond Allie en Kaden draaide. Maar al snel kwam ik erachter dat het verhaal deels verweven was met het eerste, waardoor ik toch dat vertrouwde gevoel kreeg. En dat was ook niet anders bij ‘Feel Again’. Het draait volledig rond Sawyer en Isaac, maar ook personages Dawn, Spencer, Kaden, Allie en de anderen uit Woodshill maken op een of andere manier deel uit van het verhaal. Ook het derde boek heb ik dus verslonden op slechts enkele dagen tijd. Ik moest mezelf echt om 1 uur ‘s nachts dwingen om het weg te leggen.

Ik kan ‘Feel Again’ (en natuurlijk eerst de twee andere delen) aanraden aan iedereen die houdt van stormachtige liefdesverhalen zoals ‘After‘ waarin je helemaal wordt meegezogen. Drama en liefde staan centraal. En ook hete scènes vind je terug in de reeks. Al was dat in ‘Feel Again’ naar mijn gevoel iets minder aanwezig dan in de eerste twee boeken. Maar ik kan wel raden waarom. Bij het hoofdpersonage Sawyer draait het gewoonlijk enkel om het fysieke, aangezien ze altijd alleen betekenisloze one night stands heeft. Voor haar is het net moeilijk, zelfs onmogelijk, om een emotionele relatie te beginnen met jongens. Als het een bewuste keuze is, vermoed ik dat de auteur de focus daarop wilde leggen, en dat is zeker gelukt. Het is een prachtig liefdesverhaal dat zich langzaamaan ontwikkelt en dat is heel mooi om te lezen. Het gaat over leren loslaten en je angsten en onzekerheden overwinnen. Op het einde van het boek ontsnapte er mij zelfs een traantje omdat ik zo meeleefde met de personages. Ik kan al niet wachten tot (hopelijk) het volgende deel wordt vertaald!

Tip: begin zeker bij deel 1 ‘Begin Again’, zodat je helemaal mee bent! 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '