Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GIPHY

Simpel én goedkoop.

AHA: dankzij dit wondermiddel jaag jij die vieze spinnen uit je huis

Alleen al bij het lezen van het woord ‘spin’ krijgen wij een paniekaanval à la Karen Damen. Yep, wij zullen nooit beste vriendjes worden met die beesten. Gelukkig vonden wij hét ultieme trucje waardoor spinnen buiten blijven. Thank god!


Toegegeven: we weten best dat spinnen nuttige beesten zijn, maar van hun lange poten krijgen wij echt de kriebels. Brrr... Daarom zien we ze liever in onze tuin dan boven ons bed. Dankzij dit geniale trucje wordt die droom werkelijkheid.

Bye bye kriebelige beesten


Volgens onze collega’s bij NSMBL heb je een zakje pepermuntthee en warm water nodig. That’s it! Je hangt het buideltje thee gewoon in een kop warm water en dan zet je het goedje op de plek waarvan je denkt dat de spinnen er naar binnen kruipen. Zijn dat meerdere plekken in huis? Dan versier je elke hoek met een geurend exemplaar. Het is geen zicht, maar de spinnen blijven wel weg!

Je kan ook wat naar pepermunt ruikende olie mengen met water. Dat mengsel heeft namelijk hetzelfde effect als een kop thee. Het proberen waard toch?

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '