Home celebs ZIEN: Staf Coppens haalt zalige prank uit samen met zoontje

ZIEN: Staf Coppens haalt zalige prank uit samen met zoontje

Beau kroop in een levensgrote teddybeer en joeg zijn mama, oma en zus de stuipen op het lijf.

Instagram @staf_coppens

Staf Coppens en zijn zoon Beau zijn twee handen op een buik. In een zalig filmpje op Instagram tonen ze hoe ze een hilarische grap uithalen met hun andere gezinsleden.

Staf Coppens gaat samen met zijn broer Mathias in ‘Het Lichaam Van Coppens’ de gekste uitdagingen aan. Het is duidelijk dat de appel niet ver van de boom valt, want zijn zoontje Beau zit ook niet verlegen om een stunt. Vader en zoon sloegen nu de handen in elkaar om met een zalige prank de rest van het gezin de schrik van hun leven te bezorgen.

Shock

Staf holde een levensgrote teddybeer uit, zodat Beau zich in de knuffel kon verstoppen. Ze zetten de beer op de slaapkamer van Staf en toen was het wachten op hun nietsvermoedende slachtoffers. Als eerste was oma, de mama van Staf, aan de beurt. Toen ze de beer een aaitje wou geven, schoot Beau in actie en moest meme even gaan zitten op het bed om te bekomen van de shock. Ook Monique, de vrouw van Staf, werd niet gespaard. ‘Zo scary’, zei ze. Zusje Nora heeft blijkbaar de daredevil-genen van papa Staf, want het 8-jarig meisje gaf geen krimp.

Staf deelde een filmpje van de zalige grap op zijn Instagrampagina. ‘Fun with Beau and Bear’, schreef de trotse papa samen met de überschattige hashtag #lovemykids.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: