Home celebs ZIEN: nieuwste single van Anouk

ZIEN: nieuwste single van Anouk

De zangeres heeft een duidelijke boodschap voor haar exen.

Instagram @anouk

Anouk heeft een nieuwe single en de zangeres zingt deze keer in het Nederlands. ‘Het is klaar’ is een duidelijke boodschap voor haar exen dat ze moeten oprotten en ook in de bijhorende videoclip kan je zien hoe verschillende mannen hard aanpakt worden.

Anouk is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze staat bekend om haar grote mond en felle uitspraken, en natuurlijk nog meer om haar steengoede muziek. We zijn gewend dat de zangeres in het Engels zingt, maar deze keer doet ze het in haar moedertaal. Ze lanceerde vandaag haar nieuwste single en die heet ‘Het is klaar’.

Je moet het liedje maar één keer horen om door te hebben dat het een duidelijke boodschap is voor haar exen. ‘Waardeloze vent, je bent niets meer dan dat’, ‘Jij hebt alleen maar leugens gebracht’ en ‘Ik heb het met je rotkop gehad’, zijn maar enkele voorbeelden uit de tekst. Ook de videoclip die bij het nummer hoort, is in dezelfde lijn. Daarin maken verschillende vrouwen hun mannen een kopje kleiner.

‘Inspiratie uit het leven’

‘Ik heb de inspiratie voor dit nummer uit het leven gehaald’, vertelt Anouk aan AD. ‘Het heeft betrekking op meerdere ervaringen.’ ‘Het is klaar’ is het eerste nummer van haar nieuwe Nederlandstalige album ‘Wen d’r maar aan’ dat op 12 oktober uitkomt. Hieronder kan je alvast de eerste single horen en de bijhorende clip bekijken. Hou je van deze nieuwe Anouk of verkies je toch meer haar rockstijl?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: