Home celebs ZIEN: Adam Levine schittert met zijn gezin in de nieuwe clip van...

ZIEN: Adam Levine schittert met zijn gezin in de nieuwe clip van Maroon 5

Je hart zal smelten van vertedering! 😍

Adam Levine is zo trots op zijn gezinnetje, dat hij zijn vrouw Behati Prinsloo en dochtertje Dusty Rose een cameo gaf in de video voor zijn nieuwe single ‘Girls Like You’. Naast het jonge gezin schitteren ook andere grote namen van Hollywood in de clip van Maroon 5 met Cardi B.

Maroon 5-frontman Adam Levine (39) verwelkomde in februari zijn tweede kindje met Namibische topmodel Behati Prinsloo (29). Daarmee werd Dusty Rose (1) grote zus van Gio Grace (3 maanden). De zanger is apetrots op de vrouwen in zijn leven en gaf Behati en hun oudste dochter een kleine rol in de nieuwe clip van Maroon 5.

Sterke vrouwen

Voor haar ‘eerste opdracht’ voor de camera is baby Dusty meteen in goed gezelschap. We zien onder andere zangeres Jennifer Lopez, talkshowhost Ellen DeGeneres en ‘Wonder Woman’-ster Gal Gadot de revue passeren. Maar ‘Girls Like You’ toont niet zomaar het ene bekende gezicht na het andere, de video zet sterke vrouwen in de spotlight.

Naast Hollywoodsterren zien we activisten, atleten en Amerikaanse politici samen dansen op het catchy nummer. Maar het is vooral het laatste stukje van de video dat ongetwijfeld ieders hart doet smelten, wanneer papa Levine de belangrijkste vrouwen in zijn leven omarmt.

Bekijk hieronder de video en tel hoeveel bekende gezichten jij herkent!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.