Home celebs Zangeres Ellie Goulding voor het eerst gespot met gigantische verlovingsring

Zangeres Ellie Goulding voor het eerst gespot met gigantische verlovingsring

Haar aanstaande Caspar Jopling heeft duidelijk goede smaak!

Isopix

Afgelopen dinsdag wist Ellie Goulding (31) haar fans te verrassen met het heuglijke nieuws dat ze op trouwen staat. Na ruim 18 maanden daten met kunsthandelaar Caspar Jopling vond de Britse zangeres dat de tijd wel rijp was voor een volgende stap in hun relatie. Hoewel de aankondiging dus eerder deze week plaatsvond, werd Ellie gisteren pas voor het eerst met haar verlovingsring gespot. En die is uiteraard oogverblindend…

Het gaat hard in celebrityland. Na Hailey Baldwin en Ariana Grande zegt nu ook Ellie Goulding (31) volmondig ja nadat manlief op één knie ging. De aankondiging gebeurde voor een keertje niet via Instagram, maar via een formeel bericht dat de lovebirds in The Times publiceerden. Ellie houdt haar liefdesleven dan ook graag privé, maar na een hele reeks gelukwensen reageerde de Britse zangeres dan toch op hun verloving met deze hartverwarmende foto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Je bent de meest fantastisch persoon die ik ooit ontmoet heb en ik kan dan ook niet wachten om je giechelende, liefhebbende vrouw te zijn’, klinkt het bij de verliefde Ellie. Meer dan deze schattige foto van het stel kregen de fans echter niet. Nee, ook geen close-up van de verlovingsring rond Ellie’s vinger. Maar gelukkig zijn er nog de paparazzi. Zij wisten Ellie’s verlovingsring gisteren op beeld vast te leggen terwijl de ‘Love Me Like You Do’- zangeres richting de fitness in West-Londen stapte. The Mirror plaatste de foto’s van de stralende blondine meteen online en noemde de diamanten ring ‘omvangrijk’. En dat kunnen wij niet ontkennen. Wanneer de twee nu precies voor het altaar zullen staan, is echter nog niet bekend. We keep you posted!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: