Home celebs YAY: deze ‘Sisterhood of the Traveling Pants’-actrice verwacht haar eerste kindje

YAY: deze ‘Sisterhood of the Traveling Pants’-actrice verwacht haar eerste kindje

En ze verklapte meteen ook al het geslacht!

Na Blake Lively en Alexis Bledel mag nu ook een derde actrice uit 'The Sisterhood of the Traveling Pants' binnenkort de titel van mama op haar cv schrijven. De 33-jarige Amber Tamblyn (Tibby in de film) kondigde via Instagram aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje. En ze verklapte meteen ook al het geslacht!

Tamblyn – die in 'The Sisterhood of the Traveling Pants' en diens sequel gestalte gaf aan de creatieve Tabitha 'Tibby' Tomko-Rollins – is sinds acht jaar samen met de 52-jarige (!) acteur David Cross, die je misschien nog kent van 'Scary Movie' en 'She's the Man'. De twee vierden onlangs hun vierde huwelijksverjaardag. 

Amber Tamblyn

De 33-jarige actrice onthulde het heuglijke nieuws in een opiniestuk voor het Amerikaanse magazine Glamour. Na haar open brief  over een incident met een gewelddadig ex-lief als antwoord op het hele 'Grab 'em by the p*ssy'-verhaal rond presidentskandidaat Donald Trump, schreef ze: 

Ik heb veel nagedacht over het moederschap de laatste tijd. Wat het betekent om moeder te zijn, om er een te hebben, om er een te kennen, wat het betekent om beslissingen te nemen en gesprekken te voeren als mama. Dit allemaal omdat ik binnenkort zelf moeder word. Ik ben zwanger van een meisje. 

Gefeliciteerd, Tibby! 

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.