Home celebs WOW: Danira Boukhriss kan nogal een stukje zingen!

WOW: Danira Boukhriss kan nogal een stukje zingen!

Ze brengt samen met Niels Destadsbader een kwetsbare cover van Bruno Mars.

Youtube

Niels Destadsbader zal samen met Danira Boukhriss de liveshow ‘Iedereen tegen Kanker’ presenteren. Om de ‘Kom op tegen Kanker’-campagne in de kijker te zetten, zongen de twee samen alvast een duet. We wisten al dat Niels een goeie zanger was, maar het is vooral Danira die ons van onze sokken blaast met haar prachtige stem.

‘Kom op tegen Kanker’ en Eén slaan dit jaar opnieuw de handen in elkaar voor de campagne ‘Iedereen tegen Kanker’. In heel Vlaanderen zamelen bekende en onbekende mensen met tal van acties geld in voor de strijd tegen de vreselijke ziekte. Niels Destadsbader en Danira Boukhriss zullen de slotshow presenteren op 27 mei op Eén en onthullen hoeveel we met z’n allen inzamelden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Cover

Niels en Danira gaven gisteren het startschot van de campagne met een prachtig duet op radiozender MNM. Niels Destadsbader voelt zich als zanger natuurlijk als een vis in het water achter de microfoon. Voor schermgezicht Danira is dit geen dagelijkse bezigheid, al zou je dat niet zeggen. Haar stem klinkt prachtig in de cover van ‘When I Was Your Man’ van Bruno Mars.

Kwetsbaar

Niels covert de song in het Nederlands terwijl Danira de Engelstalige stukjes voor haar rekening neemt. Ze leeft zich volledig in en brengt een bijzonder kwetsbare versie van de hit. Ook in de stukken die ze samen zingt met Niels blenden hun stemmen mooi samen. Wij zijn fan!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: