Home celebs Vrouwelijke medewerkers van Bart de Pauws productiehuis Koeken Troef! posten steunbetuiging

Vrouwelijke medewerkers van Bart de Pauws productiehuis Koeken Troef! posten steunbetuiging

Ook op sociale media zijn er heel wat mensen die Bart steunen.

© Facebook: Elien Melis

Een werkneemster van Bart De Pauws productiehuis Koeken Troef! postte in naam van ‘De Vrouwen Van Koeken Troef!’ een steunbetuiging op haar Facebookpagina.

Gisteravond raakte bekend dat de VRT de samenwerking met televisiemaker en -presentator Bart De Pauw na dertig jaar stopzet. Dat door zijn grensoverschrijdend gedrag. Daarop volgden heel wat veroordelende, maar ook verrassend veel steunende reacties aan het adres van Bart.

De Vrouwen Van Koeken Troef!

Elien Melis, medewerkster van Barts productiehuis Koeken Troef! postte gisteravond nog een steunbetuiging vanwege alle vrouwelijke medewerkers bij Koeken Troef!

‘Het is voor ons erg pijnlijk om toe te kijken hoe onze baas en vooral ook goede vriend op deze manier aan de schandpaal wordt genageld. De manier waarop de anonieme getuigenissen op de hele Weinstein manier wordt uitgespeeld door de media klopt niet‘, klinkt het verontwaardigd. Afsluiten doet Elien met de hashtag #iksteunbart.

Lees hieronder de hele steunbetuiging:

Sociale media

Ook op sociale media kan Bart op heel wat steun rekenen. Al snel werd de hashtag #iksteunbart opgepikt. Ook de hashtag #jesuisbart werd gelanceerd. Sommige reacties flirten naar onze mening gevaarlijk met de grens van het misselijkmakende, maar iedereen heeft uiteraard recht op vrije meningsuiting.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.