Home celebs Vrouw die door Boef ‘hoer’ genoemd werd, reageert: ‘Als je zo’n man...

Vrouw die door Boef ‘hoer’ genoemd werd, reageert: ‘Als je zo’n man bent, waar waren je vrienden dan?’

'Ik dacht: waar ben je mee bezig. Wij zijn wel degenen die je op komen halen. Terwijl ik je niet eens ken.'

Boef

Een van de drie vrouwen die op oudejaarsnacht zo vriendelijk waren om rapper Boef een lift te geven en vervolgens uitgemaakt werden voor ‘kechs’, ofwel hoeren, deed haar verhaal aan de Nederlandse krant De Telegraaf. Ze kreeg nog steeds geen persoonlijke verontschuldigingen van de ‘Habiba’-zanger.

‘Drie kechs’

We vatten de controverse rond Boef nog eens samen: de Nederlandse rapper had op Nieuwjaar een lekke band, kreeg een lift aangeboden van drie vrouwen en besloot een video op Snapchat te posten waarin hij hen ‘drie kechs’ (Arabisch voor hoeren, sletten) noemt. Wanneer Boef de volgende dag opmerkte dat zijn sociale media overspoeld werd met kritiek op die actie, maakte hij nóg een video waarin hij zegt dat vrouwen die om acht uur ‘s ochtends in een kort rokje in een club met jongens staan hoeren zijn en dat meisjes braaf thuis bij mama en papa moeten zitten en studeren.

Nog een dag later kwam de rapper met een derde video op de proppen waarin hij zijn excuses aanbiedt aan de drie vrouwen en alle vrouwen die hij beledigde.

Eén van die drie vrouwen, die liever anoniem blijft, praatte met De Telegraaf om enkele dingen duidelijk stellen, onder andere dat ze de rapper de lift niet spontaan aanboden. Boef vroeg er zelf om. ‘Een vriendin van mij kent Nasr de Barber, die met Boef op stap was. De twee vroegen aan haar of we hen wilden meenemen. Wij zaten er niet echt op te wachten, het was al laat. Maar voor haar hebben we het toch gedaan’, zegt de jongedame.

In de auto waren Boef en zijn vriend vrij vriendelijk. ‘Ze zaten een beetje op hun telefoon of sliepen, maar ze hebben ons wel bedankt toen ze uitstapten.’ Maar zodra ze thuis was, zag de vrouw de belediging aan het adres van haarzelf en haar vriendinnen. ‘Ik dacht: waar ben je mee bezig. Wij zijn wel degenen die je op komen halen. Terwijl ik je niet eens ken’, vertelt ze verontwaardigd. ‘Als je zo’n man bent, waar waren je vrienden dan? Waarom kwamen die je niet ophalen?’

Openbare excuses kreeg de rapper nog net over z’n lippen, maar een persoonlijk berichtje mochten de vrouw en haar vriendinnen nog niet ontvangen. Het excuus dat hij hun nummers niet heeft, noemt ze onzin. ‘Mijn vriendin had meteen via internet gereageerd op het eerste filmpje, maar hij heeft haar daarop direct geblokkeerd.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.