Home celebs VLOG: redactrice Eline vliegt naar L.A. voor een interview met Zendaya

VLOG: redactrice Eline vliegt naar L.A. voor een interview met Zendaya

Het leven bij Flair is altijd mooi, maar op sommige dagen nóg mooier dan anders.

© Getty

Je leest deze week in Flair een interview met Zendaya over ‘Euphoria’, de controversiële HBO-serie die de voorbije weken het internet op zijn kop zette. Redactrice Eline vloog voor drie nachten naar L.A. – sorry, aardbol – om met de 22-jarige superster te spreken en maakte een videoverslagje van de erg korte maar ook erg spannende trip.

Telenet nodigde ons begin juni uit voor de press junket van ‘Euphoria’, de nieuwste HBO-serie op Telenet Play, waar round table interviews met maker Sam Levinson en een deel van de cast gepland stonden. Redactrice Eline sprong het vliegtuig op, bekeek de eerste afleveringen van de serie – die heel goed bevonden werden – en zat een dag later voor de neus van onder meer hoofdrolspeelster Zendaya en ‘The Kissing Booth’-hunk Jacob Elordi. Tussen het voorbereiden, stressen en interviewen door richtte ze af en toe haar vlogcamera op zichzelf voor een verslagje.

In de nacht van zondag 4 augustus op maandag 5 augustus verschijnt de laatste aflevering van het eerste seizoen van ‘Euphoria’ op Telenet Play. Vanaf dan kan je het hele seizoen bingen. HBO bevestigde enkele weken geleden al dat er een tweede seizoen komt. Het resultaat van de interviews lees je deze week in Flair.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.