Home celebs VIDEO: voor hoeveel fans speelt Karen Damen vrijdag in de Lotto Arena?

VIDEO: voor hoeveel fans speelt Karen Damen vrijdag in de Lotto Arena?

Toen Karen in oktober aankondigde dat ze de Antwerpse Lotto Arena wilde vullen, werd haar plan door velen op hoongelach ontvangen.

Begin oktober kondigde Karen Damen in ‘Gert Late Night’ aan dat ze een plaat, een programma over die plaat en een concert om diezelfde plaat voor te stellen op de agenda had staan. Dat concert zou plaatsvinden op vrijdag 16 maart in de Antwerpse Lotto Arena, die ze hoopte te vullen. Binnen enkele dagen is het zover en de zangeres wilde dan ook weten hoeveel tickets er verkocht zijn. Wat ze te horen krijgt verbaast haar, en ongetwijfeld ook de vele criticasters.

Zo goed als vol

De sceptische stemmen en het hoongelach klonken de voorbije weken luid, maar Karen Damen lijkt als laatste te kunnen lachen. Niet alleen staat haar album ‘Een ander spoor’ al twee weken op de eerste plaats in de Ultratop-lijst, het concert in de Lotto Arena van komende vrijdag is zo goed als uitverkocht. In een video die VIER deelde, is te zien hoe Karen polst hoe het enkele dagen voor de grote dag met de ticketverkoop gesteld is.

‘Er zijn nog 89 tickets over‘, zegt een stem aan de andere kant van de lijn. Gezien de opstelling die gekozen werd, kan er vrijdag zo’n 5.300 man binnen in de Lotto Arena, en dat is ook hoeveel er dus zullen zijn. ‘Nog 89 tickets, dat noemen ze eigenlijk uitverkocht. Maar bon, het is niet uitverkocht. Maar er worden zo’n 100 tickets per dag verkocht, dus ja’, besluit de zangeres. Dan toch een vol huis voor Karen vrijdag, zoals goede vriend James Cooke voorspelde in het programma over haar plaat. ‘Karen, die gaat dat doen. Je zal het wel zien’, zei de Gentenaar.


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.