Home celebs VIDEO: Jamie Dornan reageert op roddels over rol als Christian Grey

VIDEO: Jamie Dornan reageert op roddels over rol als Christian Grey

Gaat deze hottie hem vervangen?

Instagram @_jamie_dornan_
Yep, Hollywood heeft weer een sappige roddel voor ons klaar: Jamie Dornan zou de set van 'Fifty Shades' verlaten en een andere acteur zou zijn tanden in de rol van Christian Grey zetten. Maar wat is de waarheid? Jamie legt het even voor ons uit. 

Volgens enkele geruchten zou Jamie Dornan zijn rol van Christian Grey beu zijn. Er wordt zelfs al gezegd dat een andere acteur de vertolking ervan zal overnemen. Niemand minder dan vampier, euh… acteur Ian Somerhalder zou in de twee vervolgfilms dé Christian spelen. 

via GIPHY

Maar wat moeten wij daarvan geloven? Gelukkig staat presentator Jimmy Kimmel altijd voor ons klaar. Jamie was te gast in zijn show om over het nieuwe seizoen van 'The Fall' te vertellen. Maar Jimmy kon het natuurlijk niet laten om eventjes van onderwerp te veranderen. Dus, beste Jamie, word je vervangen? 

Oei, dat is moeilijk, want ik heb de twee vervolgfilms al ingeblikt en dat zou ook een hele dure vergissing zijn. Maar ik wens hem veel geluk! 

Oef, Jamie blijft dus de enige echte 'Mister Grey'. Valentijn 2017 zal opnieuw erg romantisch worden, want vanaf dan zal 'Fifty Shades Darker' te zien zijn in de bioscoop. De laatste film 'Fifty Shades Freed' komt een jaar later uit. Nog even geduld, dus! 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.