Home celebs VIDEO: 12-jarige Mathias Vergels is dé (stoere) ster van de schoolmusical

VIDEO: 12-jarige Mathias Vergels is dé (stoere) ster van de schoolmusical

Radio 2 vond 13 jaar oude beelden van de kleine Vergels terug

Instagram: @mathiasvergels
We moeten Mathias Vergels, oftewel Lowieke Bomans, nu al een hele tijd missen in 'Thuis'. De 24-jarige acteur wilde zich even concentreren op andere projecten, zoals zijn muziek. Dat die passie voor muziek er al van jongs af aan inzit, blijkt nu uit meer dan tien jaar oude beelden van de kleine Mathias, die Radio 2 terugvond en prompt op Facebook zwierde.

Musicalster

Als 12-jarige knul schitterde Mathias in een musical van zijn toenmalige school in Sint-Genesius-Rode. De Mathi vertolkte een van de hoofdrollen in het stuk. Uit de beelden blijkt vooral dat de Brusselaar toen al een echte coolio was. Check vooral z'n grave moves wanneer hij 'Stank voor dank!' zingt. Acteren, zingen en een coole casanova zijn: het zit 'm duidelijk in het bloed.

Back on track

Ondertussen wachten 'Thuis'-fans vol spanning op de terugkeer van Lowie, zeker nu bekend werd dat Toon de serie binnenkort zal verlaten. Heel lang kan het niet meer zijn, want zo'n drie weken geleden zat Vergels al terug in de schminkstoel op de set van 'Thuis'. 'Back on track' schreef hij toen bij de foto.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.