Home celebs Veerle Baetens is vorig jaar stiekem getrouwd

Veerle Baetens is vorig jaar stiekem getrouwd

'Vorig jaar op 27 oktober zijn we getrouwd. Een speciale datum, want dat was de dag waarop we elkaar destijds voor het eerst gekust hebben.'

© PHOTO NEWS

Veerle Baetens gaf vorig jaar in alle geheim het jawoord aan haar partner Geert. ‘Geen kat die het wist, tot nu!’ vertelt de actrice lachend in een interview met Het Laatste Nieuws.

Het feestje was in beperkte kring, onze dochter Billie-Louise was het bruidsmeisje en achteraf zijn we drie dagen met ons tweetjes naar zee geweest: zalig!‘ beschrijft Veerle Baetens haar trouwfeest. Op 27 oktober 2016 stapte ze in het huwelijksbootje met Geert, haar partner van 15 jaar. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van de film ‘Alias’ in 2002, waar hij werkte als klankman.

De 39-jarige actrice wilde een intiem feest zonder media-aandacht. ‘De dag zelf wou ik echt wel privé houden, geen media. Dat lukte zonder problemen. En daarna hebben we er eigenlijk geen moeite voor hoeven te doen om het onder ons te houden. Ik vertel het nu wel omdat ik denk: Waarom ook niet? Iedereen mag het weten.’

Er is meer goed nieuws, want Veerle Baetens is vanaf zondag 29 oktober weer te zien op het kleine scherm! Ze speelt de hoofdrol in de nieuwe serie ‘Tabula Rasa’ op Eén.

Bron: HLN

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.