Home celebs Trump nodigde ex-Miss Hongarije uit op zijn hotelkamer in Moskou

Trump nodigde ex-Miss Hongarije uit op zijn hotelkamer in Moskou

Dezelfde plek waar de president-elect die avond twee prostituees op elkaar zou hebben laten plassen

Instagram (l) / Belga (r)
Weer een dag, weer een schandaal voor de Amerikaanse president-elect Donald Trump. Er is een filmpje opgedoken waarin de ex-Miss Hongarije Kata Sarka beweert dat Trump haar in 2013 heeft uitgenodigd op zijn hotelkamer in Moskou. Dat deed hij tijdens hetzelfde bezoek waarop hij volgens een voormalig Brits geheim agent twee prostituees uitnodigde om op elkaar te komen urineren. Yikes!

De Amerikaanse media is al enkele dagen in de ban van een rapport van een Britse ex-geheim agent, waarin staat dat Trump tijdens een bezoek aan Rusland twee prostituees op elkaar liet urineren. Dat zou gebeurd zijn in zijn suite in het Ritz Carltonhotel in Moskou, op hetzelfde bed waarin Obama ooit geslapen heeft.

Het verhaal is nog niet bevestigd, maar de bewijzen dat Trump niet geweldig trouw is aan zijn teerbeminde Melania, stapelen zich op. Het filmpje dateert van mei vorig jaar, lang voor er sprake was van Donald Trump als president van de VS, en zijn plasschandaal.

Russische chantage

In het fragment zegt de ex-Miss Hongarije dat ze in 2013 benaderd werd door Donald Trump. Hij greep haar arm vast en vroeg haar waar ze vandaan kwam. De vrouw was uit haar lood geslagen door zijn plotse aanklamping, en kon enkel 'Hongarije' stamelen. Vervolgens vroeg hij haar wat ze deed op het feestje, gaf hij haar zijn privénummer, zijn kaartje, en het adres en kamernummer van zijn hotelsuite. De miss had zijn kaartje nog altijd.

Helaas voor Trump vond de Miss hem niet bijzonder charmant, en is ze niet meegegaan. Er wordt vermoed dat hij tijdens diezelfde reis twee prostituees bestelde om aan plasseks te doen. Volgens de Britse ex-geheim agent hebben Russische spionnen die nacht zijn escapades gefilmd, en chanteren ze hem nog steeds met de tape. Maar dat wordt nu zowel door Trump als Rusland ontkend.

via GIPHY

Dit hele gedoe is wel een godsgeschenk voor comedians, zoals deze hilarische sketch van 'Saturday Night Live' bewijst.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: