Home celebs WAUW: de trouwjurk van Heidi Klum komt rechtstreeks uit onze dromen

WAUW: de trouwjurk van Heidi Klum komt rechtstreeks uit onze dromen

Het voormalige topmodel stapte afgelopen weekend - letterlijk! - in het huwelijksbootje met Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz.

© getty

Heidi Klum stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz. Het huwelijk vond plaats in Italië en de kersverse bruid zag er – zoals altijd – stralend uit in een echte prinsessenjurk.

Duits ex-topmodel Heidi Klum en voormalig tieneridool slash gitarist van Tokio Hotel Tom Kaulitz werden begin vorig jaar voor het eerst samen gespot. Al snel werd duidelijk dat het menens was tussen de twee, want nog geen jaar later waren ze verloofd. Het koppel toont zo nogmaals dat er op liefde geen leeftijd staat, want de twee schelen maar liefst 16 jaar.

Witte kant en hippe pofmouwen

Afgelopen weekend was het dan zover. De twee gaven hun jawoord in Capri, in het zonnige Italië. Het sprookjesachtige huwelijk ging door op een prachtige boot, die volledig versierd was met bloemen. Hoe mooi de locatie ook was, alle aandacht ging toch naar de stralende bruid. Heidi droeg namelijk de trouwjurk waar elke vrouw stiekem van droomt.

De lange off-the-shoulderjurk was gemaakt uit wit kant en had grote, hippe pofmouwen. Haar kapsel hield ze eenvoudig, maar ze versierde haar blonde haren met een meterslange sluier. Ze zag er picture perfect uit, al zou ze zelfs beeldig ogen in een vuilniszak.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook manlief Tom had zijn best gedaan. Hij droeg een witte smoking en liet zijn lange haren nonchalant op zijn schouders hangen. Heidi postte een foto van hun tweetjes op haar Instagrampagina en maakte met meer dan twintig hart-emoji’s overduidelijk dat de twee smoorverliefd zijn. Every blondie needs a brunette, toch?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.