Home celebs Trouble op Twitter: Taylor Swift vs Nicki Minaj (én Katy Perry)

Trouble op Twitter: Taylor Swift vs Nicki Minaj (én Katy Perry)

Taylor Swift mag dan nog zo'n sweetie zijn, toch heeft ze alweer bad blood met een andere vrouwelijke artieste. Nicki Minaj nam haar niet-nominatie voor VMA van Video of The Year op als racisme en gaf een weinig subtiele steek aan het adres van Swift, die op haar beurt reageerde en zo een Twitterrel startte…

De ruzie begon nadat de nominaties voor de MTV Video Music Awards bekend werden en Minaj niet genomineerd werd voor haar bootylicious video van Anaconda. Daar was ze niet mee opgezet en ze ventileerde de teleurstelling dan ook naar haar fans en de rest van de buitenwereld via Twitter.

different kind

culture

slimbodies

Other girls, women with slim bodies, different kind of artist: je moet geen rocket scientist zijn om te begrijpen dat miss Minaj het hier onrechtsreeks over Tay heeft. Dat wordt nog duidelijker wanneer je de lijst van genomineerden voor Video of The Year bekijkt. Naast Taylor Swift voor Bad Blood, wordt het lijstje vervolledigd door mannelijke artiesten Ed Sheeran, Mark Ronson en Kendrick Lamar en de niet bepaald slim te noemen Beyoncé. De Shake it off-zangeres had de hint ook begrepen en besloot zich niet zomaar te laten doen.

antwoordTay

En Nicki? Die viel vol-le-dig uit de lucht.

nicki

Waarop sweetheart Swift de rapster spontaan uitnodigde om samen met haar op het podium te komen als zij de award zou winnen, waarmee de ruzie dan toch een beetje gekoeld leek. Totdat Taylor's rivale Katy Perry zich er mee ging moeien, that is.

Katy

Als "Huh?" je eerste reactie was: no worries. Wij hebben de tweet ook vijf keer moeten lezen. Maar na die vijfde keer begrepen we dat de Roar-zangeres het ironisch vindt hoe Taylor Swift de rapster ervan beschuldigt vrouwen tegen elkaar op te zetten, terwijl Swift zelf bakken geld verdient aan de hit Bad Blood, een lied dat over de ruzie tussen haar en Perry zou gaan. Kunnen we niet gewoon allemaal vriendjes zijn?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.