Home celebs ‘Pretty Little Liars’-actrice Troian Bellisario in auto bevallen van tweede kindje

‘Pretty Little Liars’-actrice Troian Bellisario in auto bevallen van tweede kindje

'Ik trok haar broek naar beneden en daar was het hoofdje al', vertelt haar man Patrick J. Adams in een podcast.

Troian Bellisario bevallen
© Getty

Midden mei verwelkomden Troian Bellisario en Patrick J. Adams hun tweede kindje. Dat gebeurde ‘under the wildest of circumstances’, schreef de actrice vorige week op Instagram. In een podcast doet het koppel nu het volledige verhaal van de geboorte, en het is inderdaad wild.

Een week geleden stelde ‘PLL’-actrice Troian Bellisario op Instagram haar tweede kindje voor. Dochtertje Aurora Adams, ondertussen bijna drie jaar, kreeg er een zusje bij. Ze heet Elliot Rowena Adams.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Elliot blijkt een ongeduldig dametje te zijn, want ze kon niet wachten tot haar ouders in het ziekenhuis waren om ter wereld te komen. Dat vertellen Bellisario en Adams in de podcast ‘Katie’s Crib’ van hun goede vriendin Katie Lowes. Toen het koppel aankwam in de parking van het ziekenhuis, voelde Bellisario dat ze de baby niet langer kon ophouden. Voor haar man het goed en wel besefte, zat ze al op handen en knieën in de auto. De acteur riep naar een beveiligingsagent dat het in de auto zou gebeuren en dat hij dokters nodig had.

‘Ik trok haar broek naar beneden en daar was het hoofdje al’, gaat Adams verder. De acteur vertelt dat Troian nog maar één keer moest persen en dat de baby er was. Gelukkig was het hun tweede kindje, waardoor Adams wist dat er geen vloeistof in de neus of mond van de baby mocht komen. Hij hield zijn dochtertje ondersteboven en ze begon meteen te wenen. ‘Ik zat nog steeds op handen en knieën, maar toen ik haar hoorde huilen, wist ik dat alles oké was’, vertelt de mama. Je kan de volledige podcast beluisteren op de site van iHeartRadio.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: